Annika Korvo

Jag heter Annika Korvo och leder tandvårdskliniken Excellence. Hos Excellence är vi inriktade på kosmetisk tandvård, men vi erbjuder även vanlig tandvård av högsta kvalitet.

Sedan 2004 är jag medlem i American Academy of Cosmetic Dentistry (och den svenska systerorganisationen Swedish Academy of Cosmetic Dentistry). Jag investerar såväl tid som passion i att konstant – genom bland annat resor till seminarier och workshops i USA – vidareutbilda mig och förstärka min kompetens. Excellence är en marknadsledande klinik och i varje ögonblick eftersträvar vi att bli ännu bättre.

En viktig del av vår verksamhet är att lyssna på våra patienters behov. Alla människor har en unik dröm om ett vackert, naturligt leende. Därför vill jag lära känna mina patienter och tillsammans diskutera den positiva förändring som vi kommer att uppnå.

Mycket i livet börjar med ett vackert, naturligt och funktionellt leende. Det gör våra patienter lyckligare, mer självsäkra, och de upplever en positiv förändring i sina liv. Min drivkraft är att se mitt arbete avspeglat i en patients naturliga, vackra och lyckliga leende. Det är utgångspunkten i mitt arbete och det är också den produkt Excellence erbjuder – en positiv förändring!

Annika Korvo, Excellence
Excellence Tandvård
Kyrkogatan 21
852 32 Sundsvall
Telefon 060-61 99 00
info@excellencetandvard.se
www.excellencetandvard.se
Följ oss på Facebook